Back in Box

Om continuïteit in de levering van remtangen te garanderen is het van groot belang dat de retourstroom van oude remtangen soepel en snel verloopt. De oude remtang is namelijk één van de grondstoffen bij de productie van een nieuw exemplaar. Om deze retourstroom efficiënt te laten verlopen werkt ABS volgens het “Back in Box”-systeem. Om zo snel mogelijk het door u betaalde statiegeld te ontvangen volgt u onderstaande richtlijnen:

Na ontvangst van uw zending zal deze door ABS worden gecontroleerd en bij akkoord ontvangt u een creditnota voor het door u te ontvangen statiegeld. In de volgende gevallen ontvangt u geen statiegeld retour:

  • Indien de remtang overeenkomt met de “ABS Statiegeld afkeur richtlijnen
  • Als de remtang zonder verpakking wordt aangeleverd.
  • Als de remtang in een verkeerde verpakking wordt aangeleverd (artikelnummer op de doos is ongelijk aan het artikel dat in de doos zit)

Het “Back in Box” systeem stelt ABS in staat uw statiegeldaanvraag sneller en gemakkelijker te verwerken. Hierdoor ontvangt u sneller uw statiegeld retour. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het ABS Sales Team, telefonisch via (030) 686 1250 of via sales@abs-bv.nl.

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 29.496 onderdelen! Bestel direct!

Klant worden