27
Nov

Aangepaste openingstijden

Wegens herstructurering van interne processen en de feestdagen heeft ABS aangepaste openingstijden. Wij nemen uw bestelling graag aan tot de volgende tijden:

08
Nov

Equip Auto 2017

Van 17 tot en met 21 oktober 2017 staat ABS op Equip Auto Parijs

13
Oct

Nationale feestdag

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017, is ABS gesloten.

17
May

ABS op Automechanika Dubai

De groei van ABS buiten Europa gaat gestaag door. Naast distributeurs in Zuid-, Midden-Amerika en Azië heeft ook het Midden-Oosten onze aandacht. Om onze business een échte boost te geven stonden we dit jaar voor het eerst met een eigen stand op de Automechanika in Dubai.

01
May

Onderhoudswerkzaamheden webshop

Op maandag 1 mei voert ABS onderhoudswerkzaamheden uit. Daardoor is de webshop tijdelijk minder of niet bereikbaar van 08:00 uur tot 12:00 uur (GMT+1). Deze werkzaamheden aan ons serverpark zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en snelheid waardoor onze dienstverlening verder verbetert.

02
Feb

ABS sensoren

ABS biedt een zeer brede range met uitstekende wagenparkdekking.

03
Nov

ABS geeft groei ruim baan

Om de groei van ABS te kunnen waarborgen, werkt ABS samen met externe specialisten en partners. Intensieve gesprekken met meerdere supply chain specialisten heeft geresulteerd in een nauwe samenwerking tussen ABS en DHL Supply Chain. De DHL magazijnen functioneren hierdoor als extra locaties van ABS. “Met de resources en expertise van DHL, draaiend op het systeem van ABS, sluiten de wensen, behoeften en oplossingen naadloos op elkaar aan.”, verklaart Operationeel Directeur Wouter Kothuis de keuze voor DHL.

07
Sep

Automechanika 2016

Bezoek onze stand (Hal 5.0, stand D74) voor een blik op ons nieuwe logo, het nieuwe verpakkingsontwerp en onze innovatieve product labels.

29
Jun

Onderhoudswerkzaamheden

Op zaterdag 2 juli voert ABS onderhoudswerkzaamheden uit.

22
Jun

Same Day Express Orderslottijd

Vanaf dinsdag 28 juni 2016 voert ABS een noodzakelijke aanpassing in de slottijd van de dagdienst door.