Remtang 422581

Remtang 422581

01-07-2021

Deze week brengt ABS een remtang met elektronische parkeerrem uit voor Jaguar/Landrover. Artikel 422581 (en 422582 voor de andere zijde) is een remtang voor de achteras van Jaguar F-pace en XE/XF series. Deze remtang is ook te vinden op Landrover Discovery Sport, Evoque en Velar.

Deze EPB remtangen zijn een aanvulling op het ABS assortiment EPB remtangen dat momenteel uit 112 artikelen bestaat. Gecombineerd met de 3250 andere remtangen die ABS levert, vormen deze één van de meest complete ranges die momenteel in de after-market verkrijgbaar zijn.

Waar traditioneel het handremmechanisme in remtangen via een kabel wordt bediend, zijn er steeds meer auto's met een elektrische handrem. De kabel/hefboomconstructie wordt vervangen door een elektromotor/riem/koppelingsmechanisme dat op de remklauw is vastgeschroefd. 

Deze elektrische units zijn als los product verkrijgbaar. Op dit moment zijn er slechts 17 verschillende elektrische actuatoren uit voorraad leverbaar, maar dit assortiment breidt zich snel uit.

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 34.000+ onderdelen! Bestel direct!

Klant worden