Achterwielnaaf 201194

Achterwielnaaf 201194

31-03-2022

Deze week brengt ABS een achterwielnaaf uit; 201194. Deze naafunit past op meerdere modellen VAG auto's. Het past op de 2019 Audi A1 Sportback, de Seat Arona en Ibiza 2017, de 2019 Skoda Kamiq en Scala, de 2018 VW Polo en T-cross.

Al deze auto's zijn gebouwd op het Volkswagen Group MQB A0-platform. Het Volkswagen Group MQB-platform is de strategie van het bedrijf voor een gedeelde modulaire ontwerpconstructie van zijn transversale auto's met motor voorin, voorwielaandrijving (optioneel met motor voorin, vierwielaandrijving).

MQB is geen platform als zodanig, maar eerder een systeem om rationaliteit te introduceren in verschillende platforms met dwarsgeplaatste motoren, ongeacht de tien carrosserieconfiguraties die het bedrijf produceert voor een van zijn elf automerken. Zo coördineert MQB een kern "matrix" van componenten over een breed scala aan platforms - bijvoorbeeld door een gemeenschappelijke motormontagekern te delen voor alle aandrijflijnen (bijv. benzine, diesel, aardgas, hybride en puur elektrisch), evenals het verminderen van gewicht. Dankzij het concept kunnen verschillende modellen in dezelfde fabriek worden vervaardigd, wat nog meer kosten bespaart.

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 34.000+ onderdelen! Bestel direct!

Klant worden