Grote overlast door verhuizing

ABS DHL magazijn

Op 16 november is de verhuizing naar het magazijn in Nieuwegein afgerond. Deze enorme operatie is niet zonder slag of stoot verlopen. 

De impact op de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten is groter geweest dan voorzien. Op dit moment zijn we hard bezig om de dienstverlening terug te brengen naar het oude niveau.

Alle artikelen zijn nu weer onder één dak, maar nog niet alle artikelen hebben een locatie. Hierdoor is de beschikbaarheid nu lager dan u van ons gewend bent.

De gevolgen van de verhuizing zijn nog steeds merkbaar in onze dagelijkse processen. Late en/of incomplete zendingen zullen zo spoedig mogelijk worden na geleverd via same day, express- of koerierdiensten. Ook zal de wachttijd bij de afhaalbalie op sommige momenten nog kunnen oplopen.

Naast de inzet van extra personeel zijn sinds enkele weken ook 23 robots actief die vier pickstations voorzien van goederen. Dit systeem bevat nog de nodige kinderziektes die nu één voor één worden opgelost zodat we uw order straks sneller en beter kunnen verwerken.

De komende tijd zal het nog steeds gebeuren dat u zendingen later of incompleet ontvangt. Op voorhand bieden wij hiervoor alvast onze excuses aan. Wij doen er alles aan om de gevolgen van onze fouten zo klein mogelijk te houden en samen met u tot een goede oplossing te komen. 

 

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 29.496 onderdelen! Bestel direct!