Corona Update, IJsselstein 5 juni 2020

Corona Update, IJsselstein 5 juni 2020

Corona maatregelen in Nederland

Nederland heeft aanvullende maatregelen genomen tegen verdere verspreiding van het Corona virus. Deze maatregelen houden in dat alle scholen, kinderopvang, restaurants en bars zijn gesloten en vele mensen vanuit huis werken. ABS volgt alle maatregelen en adviezen van de het RIVM en de overheid op.

ABS organisatie

Zowel het kantoor van ABS als het magazijn zijn gewoon geopend.  ABS neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om een veilige werkomgeving te creëren. Veel van onze medewerkers werken vanuit huis en communiceren met collega’s en relaties via telefoon en email. Buiten het feit dat onze medewerkers veelal thuis werken gaat het werk gewoon door. De complete in- en outbound van goederen is onder controle en alle orders gaan op tijd de deur uit.

Voorraad

ABS doet alles in haar macht om de impact van Corona op onze service te beperken. Ons magazijn heeft een gezonde buffer om met deze onvoorziene omstandigheden om te gaan. Tot nu toe zien we geen invloed op uitgaande orders. Echter ondervinden onze logistieke partners enkele problemen door Corona, waardoor de pakketdiensten mogelijk later leveren dan u gewend bent. Bekijk hier meer informatie van onze partners:
https://www.dpd.com/nl/nl/pakketalert/
https://www.tnt.com/express/nl_nl/site/alerts.html

Moet ik extra voorraad bestellen?

Uitgaand van de voorraad in het magazijn van ABS, is het niet nodig om extra orders te plaatsen. Echter, indien (lokale) overheden extra of nieuwe maatregelen treffen, kan het zijn dat de logistiek bemoeilijkt wordt en de levertijd langer kan worden. Neem contact op met onze Sales Managers indien u een verzoek wilt doen met betrekking tot extra bestellingen om vertraging van de levertijd te voorkomen.

Updates

ABS houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus in relatie tot ABS via onze website, email en Sales Team.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met ons team. U kunt ons bereiken per telefoon en e-mail.

 

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 34.000+ onderdelen! Bestel direct!

Klant worden