Bedrijfsprofiel

Sinds 1978 staat ABS bekend als dé remmenspecialist van Europa. Al meer dan 40 jaar zorgt ABS ervoor dat de handel, distributie en montage van onderdelen simpel, eenvoudig en winstgevend is voor alle partijen. Deze succesvolle filosofie is naast remdelen ook toegepast op wiellagers, stuur- en ophangingsdelen. Hierdoor hebben onze klanten ook voor deze lijnen de kans om zaken te doen in deze one-stop-shop.

Enorm assortiment, direct beschikbaar

ABS levert haar kwaliteitsproducten onder het eigen ABS merk direct aan de professionele groothandel in alle landen van Europa. Bijzonder daarbij is het grote aantal artikelen dat direct uit voorraad geleverd kan worden met een daarbij aansluitende zeer korte levertijd. Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en -modellen in alle Europese landen. Onze assortimentsdoelstelling: als u het ziet rijden, hebben wij het beschikbaar.

Flexibiliteit en partnership

Naast het volledige assortiment en de beschikbaarheid doen we er alles aan om deze samenwerking tussen leverancier en klant zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Up-to-date informatie over orders is digitaal beschikbaar. Digitaal factureren via TecCom, geen probleem. Ook koppelingen tussen back-office systemen door middel van Webservices bieden wij graag aan u aan. Directe communicatie op alle niveaus zorgt voor een sterk partnership en de juiste flexibiliteit waar het nodig is. 

Duidelijke documentatie

Een van de succesfactoren van ABS waren duidelijke hardcover catalogi met het complete assortiment. Deze ruim 11,5 kilo papieren kennis is helemaal digitaal geconverteerd en beschikbaar in TecDoc, Aldoc, Autocat, Salto en onze eigen ABS webshop. Duidelijk, up-to-date, overzichtelijk en voorzien van de juiste afbeeldingen zodat u altijd de juiste keuze maakt. 

Miljoen kwaliteitsproducten

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen.

Driven by expertise

ABS is de professionele partner in de automotive aftermarket die op basis van partnership samenwerkt met klanten en leveranciers om de handel, distributie en montage van onderdelen simpel, eenvoudig en winstgevend te maken voor alle partijen. Vandaar onze slogan: ABS, DRIVEN BY EXPERTISE.

Word ook ABS klant!

Als klant heeft u direct toegang tot onze database met 34.000+ onderdelen! Bestel direct!

Klant worden